KLUBBHOPPNING + KLUBBMÄSTERSKAP

                          PRIVATRYTTARE

               SÖNDAG DEN 15/10-06 KL.10.00

                                      

                    FÄRGELANDA RIDKLUBB

 

1.     Anmälningstiden utgår den 9/10-06 Kl.18.00.

2.     Ni anmäler er på anmälnings blankett som finns uppsatt vid anslagstavlan på ridskolan. Det är viktigt att ni sätter upp er på något ni kan hjälpa till med, skriv det på anmälningslappen. (Tag gärna med extra familjemedlem eller kompis som kan hjälpa till, ni får arbetsuppgifter er till delade när in kommer av ansvariga).

3.     Endas medlemmar i Färgelanda ridklubb får delta pga. försäkring. Nya ekipage är välkomna att betala medlemsavgift på plats.

4.     Start avgift är 40:- / klass. Betalas före start i sekretariatet. Den som inte avanmäler sig 2 dagar före tävlingen, får betala start avgiften. Efteranmälningar mottag i mon om plats, mot dubbel start avgift.

5.     Alla hästar och ponnys som kommer till FRK: s anläggning skall uppvisas giltigt vaccinations intyg. Det skall uppvisas i sekretariatet före urlastning. Mätintyg för ponny på klubbtävling, behövs inte vissas. Det å ligger var ägare till ponnyn att ange rätt kategori.

6.     Tävlingen hålls inomhus, fram ridning i paddocken.

7.     Klasserna hålls för privatryttare i LD = Clear Round och LC = omhoppning efter att alla ridit grundomgången, med KM. Anmäl om du vill vara med och rida KM.

8.     Startlistor och ban skiss  kommer att vara uppsatta på ridskolan under tävlingsdagen .

9.     Prisutdelning LD= rosett till felfri ritt, LC= de 3 främst placerade kallas in till prisutdelning och då till häst.

10.  Servering finns under dagen.

11.  Förfrågningar kan göras till Sabine Götzinger 0702276786 eller på e-post gtzinger@yahoo.se .

12.  Klass1 LC bed A1:A/A(omhoppning efter att alla ridit grundomgång)KM

Klass2 LD bed Clear Round

 

LD = 90cm häst, katD=80cm, katC=70cm, katB=60cm, katA=50cm.

LC=100cm häst, katD=90cm, katC=80cm, katB=70cm, katA=60cm.

 

 

 VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN